Reviews

Als u wilt, kunt u hier een review van Said achterlaten. Hij zal er in ieder geval heel blij mee zijn.

10 + 10 =

Wouter   –   augustus 2020

Renovatie en aanpassen groepenkast

Said is opgewekt, vakkundig, snel, precies en onvermoeibaar: het lijkt allemaal bijna vanzelf te gaan, maar het is zijn brede ervaring en routine, waardoor hij de klus soepel klaart. Daarbij werkt hij ook nog erg netjes en laat alles spic en span achter.

 

Babette   –   september 2020

Buitenlamp werkend krijgen

Said werkt snel, secuur en zeer vakkundig! Daarbij geeft hij ook goed advies. Een hele fijne man! 

Alexander   –   september 2020

Diverse klussen…

Said has helped me out 3 times now – office, bedroom, living room, lighting, wall sockets, television mounting etc. Really great service as he also helped out with other household chores that needed two people or speciality equipment. Can’t recommend this guy enough.

Anoniem   –   november 2020

Reparatie lamp

Ik kan Saïd zeer aanbevelen. Hij is iemand met oprecht passie voor zijn werk, is enthousiast en vakbekwaam ( onze lamp heeft het een jaar lang niet gedaan, omdat we niet de juiste vakman konden vinden!). Zo’n expert hebben we nog niet eerder over de vloer gehad!

Greetje   –   november 2020

Plaatsen verlichting in keuken

Said heeft lampjes onder mijn keukenkastjes geplaatst. Hij werkt snel & netjes, en het is ook erg fijn dat hij meedenkt en overlegt. Je merkt dat hij veel ervaring heeft, waardoor hij snel tot een goede oplossing komt. Kan hem van harte aanbevelen!

Liduine   –   december 2020

Diverse werkzaamheden

Said helpt je van idee tot afwerking! Hele prettige kletskous met verstand van zaken.

De volgende keer bel ik Said weer!

 

Jelle   –   januari 2021

Diverse werkzaamheden

Super goed geholpen door Saïd. Hij is vakkundig, punctueel en geduldig. Van harte aanbevolen !

 

Samantha   –   februari 2021

Ophangen design lamp

Said is een vakman: hij rondt zijn klussen goed, snel en netjes af en is daarnaast ook nog eens een prettige persoonlijkheid. Geen moeite is hem teveel. Absolute aanrader als je een goede elektricien zoekt!

 

Marjel   –   februari 2021

Led verlichting plaatsen in vitrine kast

Wij zijn heel blij met onze kast met licht
Said heeft het goed geïnstalleerd , het is een echte vakman.

Linda  –   februari 2021

Ophangen ‘Skygarden’ Lamp

Said heeft onze prachtige Skygarden lamp van Marcel Wanders opgehangen. Een uitdaging want de lamp is erg zwaar. Ik kan Said van harte aanbevelen. hij is prettig in de omgang en werkt netjes. Een vakman.

Paula  –   maart 2021

Installeren led dimmer

Said is heel behulpzaam en snel, houdt zich aan afspraken en levert goed werk. Blij dat ik hem ben tegengekomen.
Lucas  –   maart 2021

Diverse werkzaamheden

Saïd was snel en erg aardig. Helemaal niks om over te klagen en gaan hem zeker de volgende keer weer opbellen!
Dorus  –   maart 2021

Diverse werkzaamheden

Said heeft in ons nieuwbouw huis in Buiksloterham meerdere lampen opgehangen, dimmers en afdekplaatjes geplaatst, in onze badkamer heeft Saïd een dubbel stopcontact in ons badkamermeubel geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat en het ziet er allemaal perfect uit. Naast dat hij heel veel kennis van zaken heeft en alles graag uitlegt is het ook heel gezellig om Said  over de vloer te hebben. Wij zijn erg tevreden en raden Saïd dus ook zeker aan iedereen aan
Jeroen van der Linden  –   mei 2021

Diverse werkzaamheden

Said is echt een vakman die zijn afspraken nakomt!. Heb Said nu al meerdere keren ingeschakeld voor mijn restaurant. Geeft goed advies en heeft goede oplossingen voor de zaken die gedaan moeten worden. Erg  vakbekwaam,  betrouwbaar en buitengewoon vriendelijk

Adres

Amsterdam Noord

Telefoon

06 850 234 12

Email

info@saidelektra.nl

Bel mij nu!