Reviews

Als u wilt, kunt u hier een review van Said achterlaten. Hij zal er in ieder geval heel blij mee zijn.

Wouter   –   augustus 2020

Renovatie en aanpassen groepenkast

Said is opgewekt, vakkundig, snel, precies en onvermoeibaar: het lijkt allemaal bijna vanzelf te gaan, maar het is zijn brede ervaring en routine, waardoor hij de klus soepel klaart. Daarbij werkt hij ook nog erg netjes en laat alles spic en span achter.

 

Babette   –   september 2020

Buitenlamp werkend krijgen

Said werkt snel, secuur en zeer vakkundig! Daarbij geeft hij ook goed advies. Een hele fijne man! 

Alexander   –   september 2020

Diverse klussen…

Said has helped me out 3 times now – office, bedroom, living room, lighting, wall sockets, television mounting etc. Really great service as he also helped out with other household chores that needed two people or speciality equipment. Can’t recommend this guy enough.

Anoniem   –   november 2020

Reparatie lamp

Ik kan Saïd zeer aanbevelen. Hij is iemand met oprecht passie voor zijn werk, is enthousiast en vakbekwaam ( onze lamp heeft het een jaar lang niet gedaan, omdat we niet de juiste vakman konden vinden!). Zo’n expert hebben we nog niet eerder over de vloer gehad!

Greetje   –   november 2020

Plaatsen verlichting in keuken

Said heeft lampjes onder mijn keukenkastjes geplaatst. Hij werkt snel & netjes, en het is ook erg fijn dat hij meedenkt en overlegt. Je merkt dat hij veel ervaring heeft, waardoor hij snel tot een goede oplossing komt. Kan hem van harte aanbevelen!

Liduine   –   december 2020

Diverse werkzaamheden

Said helpt je van idee tot afwerking! Hele prettige kletskous met verstand van zaken.

De volgende keer bel ik Said weer!

 

Jelle   –   januari 2021

Diverse werkzaamheden

Super goed geholpen door Saïd. Hij is vakkundig, punctueel en geduldig. Van harte aanbevolen !

 

Samantha   –   februari 2021

Ophangen design lamp

Said is een vakman: hij rondt zijn klussen goed, snel en netjes af en is daarnaast ook nog eens een prettige persoonlijkheid. Geen moeite is hem teveel. Absolute aanrader als je een goede elektricien zoekt!

 

Marjel   –   februari 2021

Led verlichting plaatsen in vitrine kast

Wij zijn heel blij met onze kast met licht
Said heeft het goed geïnstalleerd , het is een echte vakman.

Linda  –   februari 2021

Ophangen ‘Skygarden’ Lamp

Said heeft onze prachtige Skygarden lamp van Marcel Wanders opgehangen. Een uitdaging want de lamp is erg zwaar. Ik kan Said van harte aanbevelen. hij is prettig in de omgang en werkt netjes. Een vakman.

Paula  –   maart 2021

Installeren led dimmer

Said is heel behulpzaam en snel, houdt zich aan afspraken en levert goed werk. Blij dat ik hem ben tegengekomen.
Lucas  –   maart 2021

Diverse werkzaamheden

Saïd was snel en erg aardig. Helemaal niks om over te klagen en gaan hem zeker de volgende keer weer opbellen!
Dorus  –   maart 2021

Diverse werkzaamheden

Said heeft in ons nieuwbouw huis in Buiksloterham meerdere lampen opgehangen, dimmers en afdekplaatjes geplaatst, in onze badkamer heeft Saïd een dubbel stopcontact in ons badkamermeubel geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat en het ziet er allemaal perfect uit. Naast dat hij heel veel kennis van zaken heeft en alles graag uitlegt is het ook heel gezellig om Said  over de vloer te hebben. Wij zijn erg tevreden en raden Saïd dus ook zeker aan iedereen aan
Jeroen van der Linden  –   mei 2021

Diverse werkzaamheden

Said is echt een vakman die zijn afspraken nakomt!. Heb Said nu al meerdere keren ingeschakeld voor mijn restaurant. Geeft goed advies en heeft goede oplossingen voor de zaken die gedaan moeten worden. Erg  vakbekwaam,  betrouwbaar en buitengewoon vriendelijk
John Wassington  –   juni 2021

Probleem oplossen

Probleem heel snel opgelost! Ben heel tevreden.

Douwe  –   juni 2021

Meterkast veilig maken

Said is een top gozer. Een elektricien met kennis van zaken, betrouwbaar, leuk in de omgang, en zegt precies wat wel en niet kan. Ik kan iedereen Said aanbevelen!!

Joost  –   juni 2021

Diverse werkzaamheden

Said is echt top. Raad Ik iedereen aan!

Anne  –   juli 2021

Ophangen van verlichting

top!! zelfs op 5 mtr hoogte stralend, snel en mooi werk

Liesbeth  –   augustus 2021

Ophangen van hanglamp

Saïd is erg vriendelijk, werkt snel en schoon: een echte prof!!!

Marijke  –   augustus 2021

Reperatie elektra

Said heeft er voor gezorgd dat de speciale licht installatie in ons huis weer optimaal werkt; hij is zeer betrokken en service gericht

Ed Nijpels  –   augustus 2021

Diverse werkzaamheden

Voortreffelijke en ook heel aardige vakman. Geweldig.

Siep van Lent  –   november 2021

Diverse werkzaamheden

Saïd is een top gozer! Goed werk. Snel! Netjes. Raad ik iedereen aan.

Anouk  –   november 2021

Diverse werkzaamheden

Gebeld en Said kon dezelfde week nog langskomen; dat maak je niet vaak mee. Hij werkt snel en oplossingsgericht. Een echte vakman! Ik ben heel tevreden. Dank Said!

Tatjana – maart 2022

Ophangen alle verlichting

Said heeft met veel precisie en inzet al onze lampen opgehangen. Ook goede adviezen gegeven over de buitenlamp. Heel professioneel en vrolijk.

Alexander – maart 2022

Ophangen alle verlichting

Staande lamp van Fontana Arte werkend op 10 seriegeschakelde halogeen spots en een aparte halogeen staaflamp is perfect omgebouwd naar led met mogelijkheid om alles via twee dimmers te dimmen en bovendien nu parallel geschakeld. Vakwerk voor een redelijke prijs. Ik kan Said van harte aanbevelen!

 

Reinoud – april 2022

Ophangen lamp op eenzame hoogte

Said is een topper die tot het uiterste gaat om goed en precies werk af te leveren! Super blij met hoe hij een ingewikkelde lamp op 5,5 meter hoogte heeft opgehangen ?

 

Michiel Pam –  Mei 2022

Dimmer installeren Designlamp

Op een vriendelijke, vlotte, vakkundige en betrouwbare wijze transformeerde Said mijn in serie geschakelde 24V halogeen designlamp in een moderne dimbare seriële led-versie.

 

Esther Heckman – juli 2022

Diverse werkzaamheden

Saïd is ‘n súper electricien! Hij levert effectief vakwerk af met mooie afwerking, geheel in overeenstemming met de wensen van de klant. Hij werkt efficiënt, houdt zich aan tijden en afspraken. Wij zijn heel blij met hem!

 

Jaap van den Hoek – november 2022

Diverse werkzaamheden

Wat een topper is Saïd!!

Kwaliteit, echte vakman en vriendelijke dienstverlening. We waren de bon kwijt en kregen toch garantie op onze dimmers door het hele huis. Viel allemaal binnen de service en hebben niks betaald. Fijn dat er nog vakmannen zijn die je kunt vertrouwen.

Jaap van den Hoek
Nieuwendammerdijk in Amsterdam

 

Larissa – november 2022

Diverse werkzaamheden

Said heeft bij ons diverse klussen gedaan, was vakkundig, gaf goed advies en heeft ons ontzettend goed geholpen om alle verlichting in en rond huis weer werkend te krijgen. We kunnen hem echt aanbevelen en maken in de toekomst zeker weer graag gebruik van zijn diensten.

 

Victor van Doorn – Sherlocked Escaperoom – Amsterdam – december 2022

Zondag spoedklus!

Said heeft ons enorm uit de brand geholpen met een spoedklus op zondagavond (!) voor onze nieuwe escape room in de Beurs van Berlage. Zeer vakkundig, snel en fijne vibe - zeer aanbevolen!

 

Herman Doeleman – december 2022

Maandag spoedklus!

Gisteren, op zondagmiddag,  ging een treksysteem van een hoge muurlamp defect, kortsluiting en weg was het licht. Said gisteren gebeld en vandaag is hij gekomen om het vakkundig te repareren. En dat was niet de eerste keer dat we op hem konden rekenen ingeval van een dringende reparatie aan de elektra.
Loek- januari 2023

Installeren verlichting

Said is snel, betrouwbaar en weet vooral heel goed wat hij doet. Hij heeft al mijn verlichting geinstalleerd, inclusief  de juiste dimmers, lampen etc. Ben totaal ontzorgd voor een redelijke prijs. Heel fijn contact om te hebben. Ik beveel Said van harte aan.
Nienke – april 2023

Installeren verlichting

Said heeft ons heel erg goed geholpen met de verlichting in ons huis. Hij is absoluut een expert, en kent iedere lamp die er is! Perfecte service en ook heel erg vriendelijk. Ik kan Said iedereen van harte aanraden!!


Souad – september 2023

Diverse werkzaamheden

Said is een zeer kundige en gedreven vakman. Ik ben altijd tevreden met alle geklaarde klusjes. Said denkt mee in oplossingen, niets is te gek. Accuraat, netjes en flexibel. Een allround mindset, zeker aan te bevelen. Een blijvertje!


Bart – november 2023

Monteren verlichting

Said heeft op twee locaties bij ons de verlichting gemonteerd.
Dit heeft hij snel, professioneel en met een glimlach gedaan.
Absoluut aan te raden!
Jamie – november 2023

Probleem oplossen

Great service all round. Good communication over WhatsApp, and good explanation of the options I had and the relative costs. Issue sorted quickly in a professional and friendly manner. Would highly recommend! Thanks!!
Peter & Henk – november/december 2023

Lichtadvies & montage

“Een ander huis”
Said heeft ons erg goed geadviseerd over de verlichting in de gang en woonkamer.  Hij is een echte vakman, werkt secuur, snel en netjes. Heel plezierig om hem de klus te laten uitvoeren. We zullen zeker in de toekomst weer een beroep op hem doen.
M.L.A.van Loon-Laboucherr- december 2023/februari 2024

Spoedreparatie & Groepenkast

Niet alleen heeft Saïd El B. bij mij supersnel en keurig mijn meterkast vernieuwd maar ook heeft hij mij tevoren op een zeer ongelukkig gekozen dag    - de zondag voor Kerstmis- gered toen een aardlekschakelaar losgesprongen was waardoor niet alleen het halve huis donker was maar ook de verwarming gestopt was en het alarm stond te piepen. Een kundig elektricien, die bovendien zeer servicegericht is en in alle opzichten aan te bevelen.
Arty Grimm – februari 2024

Diverse werkzaamheden

Hij is. Mijn licht in de elektra ellende echt helemaal top

Adres

Amsterdam Noord

Telefoon

06 850 234 12

Email

info@saidelektra.nl